نوشته شده توسط : تعمیرکار

علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی اسنوا ممکن است به دلایل مختلفی باشد. برخی از این دلایل عبارتند از:

 

1. لوله خروجی آب مسدود شده است: این مسئله معمولاً به دلیل وجود جسم غریب در لوله خروجی آب یا تجمع زباله درون لوله اتفاق می‌افتد. در این صورت، باید لوله خروجی آب را باز کرده و آن را با ابزاری مانند کلید پایپ یا یک کلید ساده پاک کنید.

 

2. فیلتر آب ورودی آلوده است: اگر فیلتر آب ورودی به دلیل بلوک شدن یا آلودگی آب، آب به درستی به داخل ماشین لباسشویی نمی‌رسد و در نتیجه ماشین لباسشویی آب را نمی‌تواند جذب کند. در این صورت، باید فیلتر آب را بررسی کنید و در صورت لزوم آن را تعویض کنید.

برای تعمیر لباسشویی اسنوا در تهران با پارس پشتیبان تماس بگیرید.

3. پمپ آب ماشین لباسشویی خراب شده است: اگر پمپ آب به دلیل خرابی یا قطعات آن خراب شده است، ماشین لباسشویی نمی‌تواند آب را جذب کند و در نتیجه آبگیری نمی‌کند. در این صورت، باید پمپ آب را تعویض کنید.

 

4. سیم برق ماشین لباسشویی قطع شده است: اگر سیم برق ماشین لباسشویی قطع شده است، ماشین لباسشویی نمی‌تواند به درستی کار کند و در نتیجه آب را نمی‌تواند جذب کند. در این صورت، باید سیم برق ماشین لباسشویی را بررسی کنید و در صورت لزوم آن را تعمیر کنید.

 

اگر با انجام این روش‌ها مشکل حل نشد، پیشنهاد می‌شود تعمیرات را توسط یک تکنسین مجرب انجام دهید.

به طور کلی، مشکلات آبگیری در ماشین لباسشویی‌ها می‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. در ادامه به برخی از دلایل دیگر مشکلات آبگیری در ماشین لباسشویی می‌پردازیم:

 

5. شل شدن یا قطع شدن شیلنگ آب ورودی: شیلنگ آب ورودی ممکن است به دلیل استفاده بیش از حد، خراب شده و شل یا قطع شود. در این صورت، آب به درستی به داخل ماشین لباسشویی نمی‌رسد و ماشین لباسشویی نمی‌تواند آب را جذب کند.

 

6. خرابی سیستم سوزن‌های درون ماشین لباسشویی: سیستم سوزن‌های درون ماشین لباسشویی ممکن است خراب شده و در نتیجه ماشین لباسشویی نتواند به درستی آب را جذب کند.

 

7. خرابی سوئیچ پمپ: سوئیچ پمپ ممکن است به دلیل خرابی، قطع شود و در نتیجه پمپ آب به درستی کار نکند. در این صورت، ماشین لباسشویی نمی‌تواند آب را جذب کند و مشکل آبگیری پیش می‌آید.

 

8. خرابی سیستم الکترونیکی: در برخی موارد، خرابی سیستم الکترونیکی ماشین لباسشویی می‌تواند باعث مشکلات آبگیری شود. در این صورت، تعمیرات ماشین لباسشویی توسط یک تکنسین مجرب لازم است.

 

در نهایت، تعمیر و رفع مشکلات آبگیری ماشین لباسشویی به دلیل داشتن بیش از یک علت ممکن است پیچیده باشد. برای داشتن نتیجه بهتر، می‌توانید با تکنسین آشنا شوید و او را برای بررسی و تعمیر ماشین لباسشویی خود فراخوانید.

دلایل آبگیری نکردن لباسشویی

مشکلات آبگیری در ماشین لباسشویی ممکن است به دلیل مسائل مختلفی اتفاق بیفتد. برخی از دلایل رایج آبگیری نکردن لباسشویی عبارتند از:

 

1. لوله خروجی آب مسدود شده است: این مشکل معمولا به دلیل وجود جسم خارجی در لوله خروجی آب یا تجمع زباله درون لوله اتفاق می‌افتد. در این صورت، لوله خروجی آب باید باز شده و آن را با ابزاری مانند کلید پایپ یا یک کلید ساده پاک کنید.

 

2. فیلتر آب ورودی آلوده است: اگر فیلتر آب ورودی به دلیل بلوک شدن یا آلودگی آب، آب به درستی به داخل ماشین لباسشویی نمی‌رسد و در نتیجه ماشین لباسشویی آب را نمی‌تواند جذب کند. در این صورت، فیلتر آب را بررسی کرده و در صورت لزوم آن را تعویض کنید.

 

3. پمپ آب ماشین لباسشویی خراب شده است: اگر پمپ آب به دلیل خرابی یا قطعات آن خراب شده است، ماشین لباسشویی نمی‌تواند آب را جذب کند و در نتیجه آبگیری نمی‌کند. در این صورت، پمپ آب را تعویض کنید.

 

4. سیم برق ماشین لباسشویی قطع شده است: اگر سیم برق ماشین لباسشویی قطع شده است، ماشین لباسشویی نمی‌تواند به درستی کار کند و در نتیجه آب را نمی‌تواند جذب کند. در این صورت، سیم برق ماشین لباسشویی را بررسی کنید و در صورت لزوم آن را تعمیر کنید.

 

5. خرابی موتور: اگر موتور ماشین لباسشویی خراب شده است، ممکن است ماشین لباسشویی نتواند آب را جذب کند و در نتیجه آبگیری نکند. در این صورت، موتور را بررسی کرده و در صورت لزوم تعمیر یا تعویض کنید.

 

6. خرابی سنسور آب: در برخی موارد، سنسور آب ماشین لباسشویی خراب می‌شود و در نتیجه ماشین لباسشویی نمی‌تواند به درستی آب را جذب کند. در این صورت، سنسور آب را بررسی کرده و در صورت لزوم تعمیر یا تعویض کنید.

 

در نهایت، در صورتی که با انجام این روش‌هامشکل آبگیری ماشین لباسشویی شما حل نشد، بهتر است با یک تکنسین مجرب تماس بگیرید تا مشکل را بررسی کرده و تعمیر کند.



:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 خرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تعمیرکار

دلایل عدم چرخش دیگ در ماشین لباسشویی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

 

1- کم بودن ولتاژ برق: در برخی موارد، ولتاژ برق موجود در خانه کافی نیست تا موتور ماشین لباسشویی را به درستی اجرا کند، این مسئله ممکن است باعث عدم چرخش دیگ شود.

 

2- خرابی موتور: در صورتی که موتور ماشین لباسشویی خراب شده باشد، این موضوع می‌تواند باعث عدم چرخش دیگ در دستگاه شود و باعث مشکل در عملکرد ماشین لباسشویی شود.

 

3- خرابی سیستم کنترل الکترونیکی: در برخی موارد، خرابی سیستم کنترل الکترونیکی ماشین لباسشویی می‌تواند باعث عدم چرخش دیگ شود. در این صورت، ممکن است نیاز به تعمیر تخصصی و تعویض قطعات داشته باشید.

بیشتر بخوانید: تعمیر لباسشویی آبسال در تهران

4- اشکال در مکانیزم چرخش دیگ: در برخی موارد، اشکال در مکانیزم چرخش دیگ ماشین لباسشویی می‌تواند باعث عدم چرخش دیگ شود. در این صورت، معمولاً نیاز به تعمیر یا تعویض قطعات دارید.

 

5- بسته شدن درب دیگ: در صورتی که درب دیگ به درستی بسته نشود، ممکن است باعث عدم چرخش دیگ شود. در این صورت، اططلاعات اندکی در مورد عدم چرخش دیگ در ماشین لباسشویی دارم. ادامه می‌دهم:

 

در برخی ماشین‌های لباسشویی، در صورتی که درب دیگ به درستی بسته نشود، ممکن است باعث عدم چرخش دیگ شود. در این صورت، باید مطمئن شوید که درب دیگ به درستی بسته شده و قفل شده است.

 

6- وجود لباس بیش از حد در دیگ: در برخی موارد، وجود لباس بیش از حد در دیگ ماشین لباسشویی می‌تواند باعث عدم چرخش دیگ شود. در این صورت، باید تعداد لباس‌های موجود در دیگ را کاهش داده و مجدداً تلاش کنید.

 

7- اشکال در لوله‌های آب: در صورتی که لوله‌های آب ماشین لباسشویی از اشکالاتی مانند بسته شدن از آب یا وجود ذرات رسوبی پر شده باشند، ممکن است باعث عدم چرخش دیگ شود. در این صورت، باید لوله‌های آب را بررسی، تمیز کرد و اگر بود، تعمیر کنید.

 

در نهایت، برای رفع مشکل عدم چرخش دیگ در ماشین لباسشویی، بهتر است به یک تعمیرکار متخصص مراجعه کنید تا عیب‌یابی و تعمیر دستگاه را به عهده بگیرد. همچنین، برای جلوگیری از این مشکل در آینده، بهتر است دستورالعملهای استفاده و نگهداری دستگاه را به دقت مطالعه کنید و با مراجعه به تعمیرکار معتبر، دوره‌های منظم تعمیر و نگهداری را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: تعمیرات لباسشویی اسنوا

به طور کلی، عدم چرخش دیگ در ماشین لباسشویی ممکن است به دلایل مختلفی بخصوص در صورتی که دستگاه قدیمی باشد، رخ دهد. در ادامه به بررسی بیشتر دلایل مختلف عدم چرخش دیگ در ماشین لباسشویی می‌پردازیم:

 

8- خرابی روانکار: روانکار، قطعه‌ای است که موتور را با دیگ ماشین لباسشویی ارتباط برقرار می‌دهد تا دیگ بچرخد. در صورتی که روانکار خراب شده باشد، ممکن است دیگ به درستی چرخش نکند. در این صورت، باید روانکار را تعویض کنید.

 

9- خرابی برایمر: برایمر، قطعه‌ای است که وظیفه تغذیه برق ماشین لباسشویی را بر عهده دارد. در صورتی که برایمر خراب شده باشد، ممکن است برق ماشین لباسشویی به درستی تأمین نشود و دیگ به درستی چرخش نکند. در این صورت، باید برایمر را تعویض کنید.

 

10- خرابی کمک‌های حرکت دهنده: در ماشین لباسشویی‌هایی که از کمک‌های حرکت دهنده استفاده می‌کنند، در صورتی که کمک‌های حرکت دهنده خراب شده باشند، ممکن است دیگ به درستی چرخش نکند. در این صورت، باید کمک‌های حرکت دهنده را تعویض کنید11- بسته شدن فیلتر درب دیگ: در برخی ماشین‌های لباسشویی، فیلتر درب دیگ به منظور جلوگیری از ورود ذرات بزرگ به داخل دیگ وجود دارد. در صورتی که فیلتر درب دیگ پر شده باشد یا به درستی نصب نشده باشد، ممکن است باعث عدم چرخش دیگ شود. در این صورت، باید فیلتر را بررسی و در صورت نیاز تمیز کرده و مجدداً نصب کنید.

 

12- اشکال در میله‌های حرکت دهنده: در برخی ماشین‌های لباسشویی، میله‌های حرکت دهنده از جمله میله‌های مرکزی و میله‌های فرعی به منظور پشتیندگی لباس‌ها و چرخش دیگ در دستگاه وجود دارند. در صورتی که این میله‌ها به هر دلیلی خراب شده یا کج شده باشند، ممکن است باعث عدم چرخش دیگ شوند. در این صورت، باید میله‌های حرکت دهنده را بررسی و در صورت نیاز تعمیر و تعویض کنید.

 

در نهایت، بهتر است قبل از هرگونه تعمیر یا تعویض قطعات، به کتابچه راهنمای دستگاه مراجعه کرده و نکات ایمنی، تعمیر و نگهداری را به دقت مطالعه کنید. همچنین، در صورتی که از دستگاه خود راضی نیستید و مشکلات زیادی باآن دارید، بهتر است به دنبال خرید دستگاه جدید باشید. همچنین، توصیه می‌شود که دستگاه را به دوره‌های منظم تعمیر و نگهداری تحویل دهید تا مشکلات کوچک در دستگاه به مشکلات بزرگتر تبدیل نشوند و عمر دستگاه بیشتر شود.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 خرداد 1402 | نظرات ()